Νέα συνεργασία της ΚΑΕ Ηρακλής

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την εμπορική συνεργασία με την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Οι εμπορικές συνεργασίες δεν σταματούν για τον Ηρακλή, καθώς …

Ηρακλής

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την εμπορική συνεργασία με την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Οι εμπορικές συνεργασίες δεν σταματούν για τον Ηρακλή, καθώς η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγικής συνεργασίας με την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Με το POWERADE (Επίσημο Αθλητικό Ποτό), η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει προμηθευτής της ΚΑΕ για την περίοδο 2010-11.
«Ο Ηρακλής επέστρεψε στην Α1 με σκοπό να εδραιωθεί και σύντομα να βρεθεί και πάλι στην ελίτ. Στα πλαίσια αυτά, η συνεργασία με μια κορυφαία στον κλάδο της εταιρεία, όπως η Coca-Cola Τρία Έψιλον, δεν μπορεί παρά να μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, κος Φώτης Θέος.
Από την πλευρά της, η Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Marketing Activation Manager, της Coca-Cola Hellas, τόνισε: «Το Powerade, το Επίσημο Αθλητικό Ποτό των σημαντικότερων ομάδων της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού, δε θα μπορούσε να λείπει από τη δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο του μπάσκετ, ενός ιστορικού και μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Ηρακλής. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συμβάλλουμε σ’ αυτή».
Επομένως και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο… Τίποτα δεν σε ενυδατώνει και δεν σε επαναφέρει στην αρχική σου φυσική κατάσταση πιο αποτελεσματικά!»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top