Μ. Ουζουνίδης: “Ο Ηρακλής είναι σε πορεία ανόδου”

Τα μηνύματά του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πέρασε οπ Μαρίνος Ουζουνίδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, …

Ηρακλής

Τα μηνύματά του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πέρασε οπ Μαρίνος Ουζουνίδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, έχει ξεπεράσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και επιδιώκει με τους “κυανέρυθρους” να επεκτείνει τα καλά διατήμστα απόδοσης.


Αναλυτικά σημείωσε:


“Την Κυριακή δίνουμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας και από τη στιγμή που δεν κατορθώσαμε να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συγκεντρωνόμαστε και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως το τελευταίο αποτέλεσμα μέσα στη Λάρισα έδειξε ότι είναι μια ομάδα, που λόγω ιστορίας και παικτών πρέπει να τη σέβεσαι και να την υπολογίζεις.

Ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με τα καλά της στοιχεία και όχι με τα ελαττώματά της. Είναι μια ομάδα με παίκτες με δυνατότητες και ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για εκείνους. Θα είχαν μεγαλύτερη πίεση αν δεν κέρδιζαν τον προηγούμενο αγώνα και θα ήταν πιο δύσκολο για εμάς.

Εμείς ξεπεράσαμε γρήγορα το άσχημο αποτέλεσμα, γιατί πάντα αυτό που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι δεν πρέπει να μένεις πολύ σε ένα παιχνίδι, που προηγήθηκε. Πρέπει να κοιτάς τα καλά και τα άσχημα μόνο. Εμείς δουλεύουμε πολύ καλά, τα παιδιά δουλεύουν σωστά και είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένω από αυτούς να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο το χρόνο του καλού μας παιχνιδιού γιατί είχαμε και καλά σημεία στον αγώνα που προηγήθηκε.

Πρέπει να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη που μας στοίχησαν αρκετά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ότι έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι, που φαίνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Αυτοί που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα και θα παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Το έχω πει πολλές φορές ότι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ομάδας μας.

Σε εμάς χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι, όχι μόνο στο καλό κομμάτι αλλά και στη διαχείρισή του. Εχουμε κάποια διαστήματα που χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα, αλλά και διαστήματα που πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο, στο οποίο για 90΄ λεπτά μπορούμε να κοντρολάρουμε τον αγώνα γιατί ποδόσφαιρο παίζει κι ο αντίπαλος. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα καλά διαστήματα του αντιπάλου ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα αντιμετωπίσουμε.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο. Αλλο ήταν αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό και άλλο είναι αυτό με τον Πανιώνιο. Στο παιχνίδι που προηγήθηκε δεχτήκαμε τα γκολ σε δυο ακίνδυνες φάσεις. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Για να πάρεις αποτελέσματα, πρέπει να περιορίζεις τα ατομικά λάθη και είναι ένας τομέας που δεν μπορείς να τον περιορίσεις ή να τον προβλέψεις. Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι μετά το 3-2 είδα απογοήτευση. Σε κανένα διάστημα δεν πρέπει να αφήνουμε το παιχνίδι, είτε μας πάει καλά, είτε άσχημα”.

Σχετικά Άρθρα

Όταν οι “συμπολίτες” δεν ήταν εκεί για να… γεμίζουν το Καυτανζόγλειο… (pic)

Ποδόσφαιρο

Άνετη φιλική νίκη με 5-1 επί του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου

Ποδόσφαιρο

Κ. Τζιτζικώστας: “Θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια του Δρακόπουλου”

Ποδόσφαιρο

Back to Top