“Δεν φοβόμαστε τίποτε”

Ο Μίρνες Σίσιτς εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη media day. Ο Σλοβένος αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: «Πρέπει να ξεχάσουμε σύντομα …

Ηρακλής

Ο Μίρνες Σίσιτς εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη media day. Ο Σλοβένος αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: «Πρέπει να ξεχάσουμε σύντομα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήραμε τίποτα, ενώ παίξαμε καλά και προηγηθήκαμε 2-0. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εικόνα και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες”.

Για το γεγονός ότι σκοράρει ευκολότερα πια ο Ηρακλής επισήμανε: «Αυτό ήταν θέμα χρόνου. Παίζουμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες και ήταν επόμενο να αρχίσουμε να σκοράρουμε».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είπε: «Αν δεν είχαν κερδίσει στην Λάρισα, θα χρειαζόταν πολύ τους πόντους και θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζονται όμως και πάλι τους βαθμούς. Εμείς θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς είπε: «Τώρα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και κάθε παίκτης είναι καλύτερος και στην προπόνηση. Είμαστε πολλοί και ο καθένας παλεύει για την θέση του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδίδεται καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το πόσο θέλει να πετύχει και αυτός το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ηρακλή υπογράμμισε: «Προσπαθώ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω σύντομα».

Για την πορεία του Ηρακλή μέχρι σήμερα τόνισε: «Όπως ξεκινήσαμε είχα πει ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε πολύ καλά. Είμαστε πάλι ευχαριστημένοι αλλά όχι τόσο με τους πόντους… Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top