Με την σφυρίχτρα του Νίκου Φιλιππιάδη

Επικίνδυνο και αψυχολόγητο διαιτητή χαρακτηρίζει τον Μιχάλη Βοσκάκη ο βετεράνος διεθνής ρέφερι, Νίκος Φιλιππιάδης, στο εβδομαδιαίο σχόλιό του στην BLUEARENA. “Δυστυχώς οι ανησυχίες μου σε προηγούμενή …

Ηρακλής

Επικίνδυνο και αψυχολόγητο διαιτητή χαρακτηρίζει τον Μιχάλη Βοσκάκη ο βετεράνος διεθνής ρέφερι, Νίκος Φιλιππιάδης, στο εβδομαδιαίο σχόλιό του στην BLUEARENA.

“Δυστυχώς οι ανησυχίες μου σε προηγούμενή μου αναφορά για την διαιτησία του κ.Βοσκάκη και του ακόλουθου του παρατηρητή διαιτησίας κ.Γιανναδάκη απο το Λασίθι βγήκαν πέρα για πέρα αληθινές. Μακάρι να μου έδινε το δικαίωμα με την αμερόληπτη διαιτησία του να έπαιρνα πίσω τις επιφυλάξεις μου στην πρόσφατη δήλωσή μου ότι τα τυχόν λάθη να μην ήταν εις βάρος του Ηρακλή.

Ξεπερνώ όμως τα οποιαδήποτε διαιτητικά του λάθη ( ανθρώπινα ) στον τομέα της ενιαίας ερμηνείας και εφαρμογής του πνεύματος των κανόνων παιδειάς και τον μέμφομαι στον τομέα του ελέγχου και της πειθαρχίας των ποδοσφαιριστών όπου ήταν άδικος για την ομάδα του Ηρακλή. Εφεύρε από μόνος του ο κ.Βοσκάκης την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ηρακλή Σολτάνι στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενήργησε σαν δόκιμος διαιτητής. Ψυχολογία μηδέν την στιγμή που ο αγώνας τελείωνε και τα νεύρα ήταν τεταμένα από τον τρόπο που πήρε η διακύμανση του σκορ.

Είμαι σίγουρος κ.Βοσκάκη τώρα που ηρεμήσατε και σας έφυγε το άγχος θα συνειδητοποιήσετε το τραγικό και ”άδικο” λάθος που διαπράξατε με την άδικη αποβολή του παίκτη, εκτός αν κρύβατε απωθημένα από το παιχνίδι της Τρίπολης για τον ίδιο τον παίκτη. Να γνωρίζετε πάντως ότι ο καλός διαιτητής επιβάλλεται με την προσωπικότητά του και με την σκέψη του και όχι με ενέργειες εκδικητικές. Πιστεύω ο συντοπίτης σας παρατηρητής διαιτησίας κ.Γιανναδάκης να σας έδωσε άφεση αμαρτιών”.

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top