Με την προπονητική ματιά του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση να κάνει για την BLUEARENA, για την οπτική του, όσον αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου: «Είχαμε ένα εντυπωσιακά …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση να κάνει για την BLUEARENA, για την οπτική του, όσον αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου:


«Είχαμε ένα εντυπωσιακά καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, με σωστή ανασταλτική τακτική, καλό παιχνίδι πάσας, αποτελεσματικές αντεπιθέσεις και καίρια κτυπήματα, με δύο γκολ στο εικοσάλεπτο. Εκεί, όμως, άρχισαν να εντοπίζονται τα λάθη. Είχαμε απέναντί μας ένα θηρίο, όπως ο Παναθηναϊκός, το οποίο καταφέραμε να το πληγώσουμε σε σημείο να κοντεύει να πεθάνει. Πέθαινε, από τα δύο κτυπήματά μας. Εμείς, όμως, αντί να σταθούμε πίσω με επιφυλακτικότητα, συνεχίσαμε να τριγυρνούμε στα δόντια του και να επιδιώκουμε να του δώσουμε τη χαριστική βολή, επιδίωξη, που πληρώσαμε.


Και μετά το 0-2, και μετά το 2-2, ήμασταν πολύ ανοικτοί και αντί να παίζουμε με την κόντρα, κάναμε τους γηπεδούχους να μας κτυπούν με τις αντεπιθέσεις. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, το να χάσουμε τις αποστάσεις μας, να δημιουργηθούν κενοί χώροι και κενοί διάδρομοι και, μέσω των ατομικών λαθών, να φτάσει ο Παναθηναϊκός, με χαρακτηριστική άνεση στην ανατροπή. Βεβαίως, τον πήρε από τα μαλλιά και τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό, μία χαρισματική ποδοσφαιρική μορφή, όπως ο Σισέ», είναι η οπτική της αναμέτρησης, όπως την κατέγραψε ο 36χρονος κόουτς.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top