“Φορτσάρει” για Ροτέν

Καθοριστική είναι η εβδομάδα που αρχίζει από αύριο (22/11) για το θέμα του Ζερόμ Ροτέν. Ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός γνωρίζει για το κυανόλευκο ενδιαφέρον, ο …

Ηρακλής

Καθοριστική είναι η εβδομάδα που αρχίζει από αύριο (22/11) για το θέμα του Ζερόμ Ροτέν. Ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός γνωρίζει για το κυανόλευκο ενδιαφέρον, ο Ηρακλής έχει ενημερωθεί για τις οικονομικές του απαιτήσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει η καθοριστική επαφή των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Τάκης έχει καταλήξει στην πρόταση που θα καταθέσει στον Ροτέν, για συνεργασία πιθανότατα 1,5 έτους. Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή, τότε ο Ροτέν θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ώστε να είναι πανέτοιμος από την πρώτη Ιανουαρίου, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Πρόθεση της διοίκησης, αλλά και επιθυμία του Ουζουνίδη, είναι να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση 3-4 παικτών πρώτης γραμμής που θα διεκδικήσουν με το… καλημέρα φανέλα βασικού. Παράλληλα, αναμένεται ισάριθμοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ να αποχωρήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top