Ο Μαρίνος μίλησε για μεταγραφές

Για πρώτη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε δημόσια για την ανάγκη ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να πετύχει η ομάδα κάτι πολύ καλό …

Ηρακλής

Για πρώτη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε δημόσια για την ανάγκη ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να πετύχει η ομάδα κάτι πολύ καλό φέτος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport Fm”.

– τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ξέροντας την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός, τα προβλήματα και την αναστάτωση που υπήρχαν στην ομάδα, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε χωρίς πίεση, προηγηθήκαμε με 2-0 και χάσαμε ευκαιρία για το 3-0, αλλά εκεί που άρχισε να πιέζεται ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος να αποδοκιμάζει, από μία αδράνεια οι αντίπαλοι μείωσαν το σκορ και μπήκαν ξανά στον αγώνα. Δεν καταφέραμε να πάμε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού ήρθε το 2-2 και απογοητευτήκαμε. Το βασικό σημείο είναι πως δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, θα πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες αδράνειες. Η αμυντική μας γραμμή δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα και σε τέτοια ματς θα πρέπει τουλάχιστον αυτή η γραμμή να τα πάει καλά. Αυτά βέβαια συμβαίνουν, ήταν μια κακή μέρα αρκετών παιδιών, αλλά κρατάμε και κάποια θετικά στοιχεία από αυτό το παιχνίδι, όπως τη λειτουργία που είχαμε μεσοεπιθετικά. Δυστυχώς αντί να είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα που δείξαμε επικρατεί απογοήτευση. Όχι επειδή χάσαμε, κάτι που μπορεί να γίνει απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά για τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος».

– τους στόχους του φετινού Ηρακλή: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη για στόχους, γιατί είναι πολύ μικρή η διαφορά από την επιτυχία στην αποτυχία. Εμείς παρά τα προβλήματα που έχουμε από την αρχή, βελτιωνόμαστε συνεχώς σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τακτικής και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα φέτος. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές το Δεκέμβριο, ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Ηρακλής δείχνει ότι παρά τις προβλέψεις πως θα είναι δύσκολη η χρονιά, μπορεί να κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά».

– τον Καρίμ Σολτάνι και την αποβολή του: «Αγωνιστικά είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θα πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του. Ανήκει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν επιτρέπεται να έχει δεχτεί δύο κόκκινες κάρτες μέχρι τώρα. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τον εκνευρισμό σου και σε αυτό το κομμάτι δεν είναι έτοιμος. Πρέπει και εμείς να τον βοηθήσουμε, αλλά και ο ίδιος να έχει αυτοέλεγχο. Η αποβολή του μας στερεί έναν σημαντικό παίκτη για τα προσεχή παιχνίδια».

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top