Ανησυχία για τον αρχηγό

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, βρίσκει τους πάντες στον Ηρακλή απογοητευμένους από την απώλεια μιας σημαντικής ευκαιρίας για εκτός έδρας επιτυχία και …

Ηρακλής

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, βρίσκει τους πάντες στον Ηρακλή απογοητευμένους από την απώλεια μιας σημαντικής ευκαιρίας για εκτός έδρας επιτυχία και απολύτως αγανακτισμένους από τη στάση του διαιτητή της αναμέτρησης, ιδίως από τη στιγμή, κατά την οποία, ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει και πάλι εναντίον των “κυανολεύκων”, προ μερικών εβδομάδων. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, σήμερα (21/11) έχει ρεπό και επανέρχεται στις προπονήσεις, για την προετοιμασία του αγώνα με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (Κυριακή 28/11, 15:00) από αύριο, Δευτέρα 22/11, με προπόνηση στις 16:00, στην Μίκρα.


Μέσα από την αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα της Καλογρέζας και πόσο σημαντικά είναι αυτά. Ιδίως, όσον αφορά στην περίπτωση του αρχηγού της ομάδας, Τάσου Κατσαμπή, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Θα εξεταστεί και θα φανεί, αν πρόκειται για ελαφρύ τράβηγμα ή για τραυματισμό, που δεν θα του επιτρέψει συμμετοχή στο επόμενο παιχνίδι.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top