Η άποψη του Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή και στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν …

Ηρακλής

Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή και στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του Τριφυλλιού για την ανατροπή του σκορ.

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Νιόπλια και τον Μιχάλη Ιορδανιδή δημόσια, γιατί δεν είχα την ευκαιρία. Περάσαμε καλά, δουλεύαμε καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό για τους φιλάθλους. Με ένταση πολλά γκολ. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είναι δύσκολο σε αυτές τις εποχές από 0-2 να το κάνεις 4-2 και πιστεύω σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό και θα τα πάμε καλύτερα».

Το 4-2 δείχνει χαρακτήρα αλλά δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα. Δύο γκολ σε 50 δευτερόλεπτα, τι φταίει. Τι έχει αλλάξει για την ομάδα από τον Μαίο μέχρι σήμερα;

«Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Δεν ξέρω. Μέσα σε ένα λεπτό όταν τρως δύο γκολ είναι δύσκολο ιδίως για μια μεγάλη ομάδα. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής θα έχει χρόνο να αναλύσει τα παιχνίδια και θα βρει λύσεις ώστε η ομάδα να είναι πάντα μπροστά στο σκορ».


Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top