Επικίνδυνος και εμπαθής

Αυτό το νέο φιντάνι της ελληνικής διαιτησίας, ονόματι Μιχάλης Βοσκάκης, θα τον… θαυμάζουμε για πολύ ακόμη στα ελληνικά γήπεδα; Αυτόν τον ανεκδιήγητο διαιτητή που βρήκε …

Ηρακλής

Αυτό το νέο φιντάνι της ελληνικής διαιτησίας, ονόματι Μιχάλης Βοσκάκης, θα τον… θαυμάζουμε για πολύ ακόμη στα ελληνικά γήπεδα; Αυτόν τον ανεκδιήγητο διαιτητή που βρήκε την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Ηρακλή για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, απλά έβαλε τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του Ελευθερόπουλου με ανύπαρκτα φάουλ και χαρίστηκε στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Γκμοχ.

Στις καθυστερήσεις όμως έβγαλε όλο το μένος του κατά του Ηρακλή, αποβάλλοντας για… διαμαρτυρία τον Σολτάνι. Τον ίδιο παίκτη που είχε αποβάλλει και στην Τρίπολη, λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, την δεύτερη φέτος, η οποία και πάλι έχει ως αποδέκτη τον ανεκδιήγητο Βοσκάκη.

«Από τον αγώνα της Τρίπολης αναγκαστήκαμε να επισημάνουμε στους αρμοδίους να μαζέψουν εκείνους, οι οποίοι ‘βόσκουν’ με μια σφυρίχτρα στο στόμα και τις κάρτες στο χέρι. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο ίδιος διαιτητής, στον οποίο αναφερόμασταν, όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά είναι και επικίνδυνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς του είναι αδύνατο να απονείμει, έστω και στοιχειωδώς, διαιτητική δικαιοσύνη, ενώ εκδηλώνει προφανή παραληρήματα εμπάθειας έναντι συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεχόμενος, αυτός και οι συνεργάτες του να τους προσβάλλουν, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες των γηπεδούχων, κάνοντας ότι δεν ακούνε, μέχρι να προκύψει η ‘επίδειξη αυστηρότητας’ και ουσιαστικά ανοησίας και ανικανότητας στην εκπνοή του αγώνα.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να βγει στο φως, όσο θα προωθούνται και θα σιγοντάρονται ‘βοσκάκηδες’, όσο θα ‘σφυρίζουν’ αυτοί που δεν μπορούν, αυτοί, που είναι τόσο επικίνδυνοι, επειδή αρκεί το γεγονός ότι κάποιοι τους θέλουν…

Υ.Γ. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη του λαού του ΗΡΑΚΛΗ…»

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top