“Εμείς… βάλαμε τα γκολ”

Σκασμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ. «Προετοιμαστήκαμε …

Ηρακλής

Σκασμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ.

«Προετοιμαστήκαμε και ήρθαμε για να κερδίσουμε το ματς. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε κάτω από μεγάλη πίεση και να το εκμεταλλευτούμε. Στον πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με τα δύο γκολ κατορθώσαμε να μεταφέρουμε μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς κατορθώσαμε να το πάμε ισοπαλία στο ημίχρονο. Αντί να είμαστε πάνω σε ψυχολογία ήμασταν από κάτω. Στον δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τον Παναθηναϊκό.

Μετά ρισκάραμε και βρήκε χώρους ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος είχαμε ένα ακόμη μεγαλύτερο κακό, μια επιπόλαιη ενέργεια και μια κόκκινη κάρτα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε απώλειες. Ήταν μια χαζή ενέργεια που στοιχίζει στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε προσπάθεια από την ομάδα μας. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι δεν ήμασταν τυχαία εκεί που ήμασταν.

Θα πρέπει να έχουμε καλύτερη νοοτροπία, μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον νέο του προπονητή».

Το μεγάλο όπλο του Ηρακλή ήταν η άμυνα με έξι γκολ στις πρώτες αγωνιστικές και σήμερα η ομάδα έφαγε τέσσερα;

«Εμείς τα βάλαμε και αυτά. Ιδίως τα δύο πρώτα εμείς τα βάλαμε».

Ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο για τον προπονητή όμως;

«Τραγικό παιχνίδι κατά διαστήματα. Όχι για το θέαμα γιατί παικτικά ήμασταν καλοί και οι δύο ομάδες. Αλλά δεν μπορεί ένα παιχνίδι να είναι καλό για έναν προπονητή όταν χάνει η ομάδα του».

Ρίξατε στην μάχη και τον Κομπαγιάσι αλλά δεν τα καταφέρατε. Περιμένατε τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει;

«Την περίμενα την αντίδραση αλλά μην ξεχνάμε με ποιον παίζαμε. Εμείς θέλαμε να μεγαλώσουμε την πίεση. Όταν γύρισε το παιχνίδι είναι έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες και διαχειρίστηκαν σωστά το ματς».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top