Πέτροβιτς: «Παραπάνω από το 100%»

Από τους παίκτες που αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ο Βλάντο Πέτροβιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ σε δηλώσεις …

Ηρακλής

Από τους παίκτες που αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ο Βλάντο Πέτροβιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αυριανή (20/11) αναμέτρηση και στάθηκε στην ανάγκη για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα δώσουνε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο, δυστυχώς για εμάς, θα αγωνιστούμε χωρίς να έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για διεκδικήσουμε τη νίκη, έστω και αν χρειαστεί ο κάθε ένας από εμάς, να δώσει κάτι περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων του. Έχουμε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τον νέο κόουτς και σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες ημέρες ώστε να μας γνωρίσει και να καταλάβουμε τι ακριβώς ζητά από εμάς μέσα στο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι η παρουσία του θα μπορέσει να αλλάξει σημαντικά την αγωνιστική μας εικόνα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας για να δουλέψουμε σωστά με τον νέο προπονητή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top