“Παρών” και από τον Πέτρο

Η σημερινή (18/11) προπόνηση της ομάδας ήταν η πιο δυνατή της προετοιμασίας για τον επικείμενο αγώνα της Καλογρέζας και διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, με τον Μαρίνο …

Ηρακλής

Η σημερινή (18/11) προπόνηση της ομάδας ήταν η πιο δυνατή της προετοιμασίας για τον επικείμενο αγώνα της Καλογρέζας και διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής.


Και ο Πέτρος Κανακούδης ξεπέρασε το μικροπρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε με την ομάδα.


Εκτός προπόνησης έμεινε ο Mίρνες Σίσιτς, λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά με την θεραπεία, που ακολουθεί, αύριο θα επανέλθει και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου.


Ο Γιώργος Κατσικάς επανήλθε στις προπονήσεις των “κυανολεύκων”, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί αύριο και με τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος ολοκληρώνει την δική του συμμετοχή στην Εθνική Νέων.


Αύριο, Παρασκευή 19/11, η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00, στην Μίκρα, για τελευταία φορά πριν τον αγώνα με τους “πρασίνους”. Βεβαίως, μετά το τέλος του προγράμματος, η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή για την Αθήνα.


 

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top