“Καμπανάκι” από την Αυτόνομη

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησαν τα μέλη του συνδέσμου “Αυτόνομη Θύρα 10”, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η χρονιά δεν τελείωσε επειδή η ομάδα κέρδισε τα δύο …

Ηρακλής

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησαν τα μέλη του συνδέσμου “Αυτόνομη Θύρα 10”, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η χρονιά δεν τελείωσε επειδή η ομάδα κέρδισε τα δύο ντέρμπι που έδωσε στο Καυτανζόγλειο.

“Τις τελευταίες μέρες μετά από μια νίκη η οποία μέχρι πριν τέσσερα χρόνια θα φάνταζε σα νίκη ρουτίνας, παρατηρούμε ένα κλίμα γύρω από την ομάδα το οποίο μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνο. Δηλώσεις παικτών, ερωτήσεις δημοσιογράφων, απόψεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, δίνουν την εντύπωση ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα η οποία υπερέβαλε εαυτό κερδίζοντας δύο ντέρμπι τη φετινή χρονιά, η οποία μόνο από αυτό το γεγονός μπορεί να θεωρηθεί ότι έληξε με επιτυχία.

Για να προλάβουμε οποιαδήποτε χαλάρωση, οποιοδήποτε αίσθημα κατάκτησης στόχων, θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους, παίκτες, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, δημοσιογράφους αλλά και μια μερίδα του κόσμου ότι ο Ηρακλής είναι μια τεραστία ομάδα και στόχος της πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ η κορυφή!!!

Απευθυνόμαστε λοιπόν, τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στη διοίκηση και σας καλούμε να δώσετε τα πάντα ώστε να φέρετε σε αυτό τον κόσμο που σας στηρίζει και θα σας στηρίζει ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, τίτλους και διακρίσεις μα πάνω απ’ όλα χαρά, περηφάνια και αξιοπρέπεια!”.


Σχετικά Άρθρα

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top