Ρούσο: “Ερχομαι να υπογράψω”

Επιστροφή σε γνώριμα και φιλόξενα εδάφη για τον Ντάρκο Ρούσο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ηρακλή και αύριο (18/11), λογικά το απόγευμα αναμένεται στο …

Ηρακλής

Επιστροφή σε γνώριμα και φιλόξενα εδάφη για τον Ντάρκο Ρούσο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ηρακλή και αύριο (18/11), λογικά το απόγευμα αναμένεται στο Ιβανώφειο για να κλείσει το θέμα και να ανακοινωθεί και επίσημα ως προπονητής των κυανόλευκων.

Ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει τα πράγματά του για το αυριανό (οδικό) ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και σε αντίθεση με τον Λευτέρη Σούμποτιτς που είχε έρθει για συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή, που τελικά δεν τελεσφόρησαν, ο Ρούσο έρχεται για να πιάσει δουλειά. Μένει απλά η υπογραφή του συμβολαίου. Η Bluearena εντόπισε τον Σέρβο προπονητή. Ευγενικός και επικοινωνιακός, θέλησε να κρατήσει τους τύπους. Με άψογα αγγλικά και μερικές ελληνικές λέξεις, από τις πολλές που γνωρίζει, δε θέλησε να πει πολλά για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηρακλή. Αφού όπως τόνισε: «Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για όλα μόλις υπογράψω στην ομάδα. Θέλω να είμαι τυπικός».

Ο Σέρβος τεχνικός είναι άριστος γνώστης του ελληνικού μπάσκετ. Η συνεργασία του με Απόλλωνα Πατρών και Μαρούσι συνετέλεσε ώστε να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και φίλων. Και βέβαια παρακολουθεί το ελληνικό μπάσκετ. «Ασφαλώς και ξέρω την πορεία του Ηρακλή, το ρόστερ του, αλλά και το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο υπάρχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόδο και την επόμενη αγωνιστική το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα», είπε χαρακτηριστικά στο Bluearena.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top