“Ολική επαναφορά” στους τραυματίες

Ομαλά εξελίσσεται η προετοιμασία του Ηρακλή για την μάχη της Καλογρέζας, όπως προέκυψε από τη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη, υπό βροχή, στην Μίκρα. Τάσος Κατσαμπής, …

Ηρακλής

Ομαλά εξελίσσεται η προετοιμασία του Ηρακλή για την μάχη της Καλογρέζας, όπως προέκυψε από τη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη, υπό βροχή, στην Μίκρα.


Τάσος Κατσαμπής, Χοσέμι, Καρίμ Σολτάνι και Βικτοράς Γιάκομπ επέστρεψαν σε πλήρεις ρυθμούς με την ομάδα, ενώ ο Πέτρος Κανακούδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την προοπτική να επανέλθει πλήρως από αύριο. Το επίσης ευχάριστο είναι ότι, πλέον, ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι “γεμίζει” με προπονήσεις, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ομάδας και ότι θα έχει τα χρονικά περιθώρια να προετοιμαστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιάννης Γκουτζελάς, ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου, λόγω του τραυματισμού του και δεν μπορεί να βοηθήσει στους αγώνες της Ομάδας Νέων, προς το παρόν.


Βεβαίως, εξακολουθούν να απουσιάζουν οι δύο διεθνείς, Γιώργος Κατσικάς (σήμερα, 17/11, οι Ελπίδες αντιμετωπίζουν, σε φιλικό παιχνίδι, το αντίστοιχο συγκρότημα της Νορβηγίας, στο Λουτράκι) και Απόστολος Βέλλιος (Νέων).


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top