“Θα σκοράρω σε σημαντικότερα παιχνίδια”

Ο Βικτοράς Γιάκομπ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στη Media Day και αμέσως φρόντισε να στείλει το μήνυμα της επόμενης μέρας ενόψει του αγώνα με …

Ηρακλής

Ο Βικτοράς Γιάκομπ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στη Media Day και αμέσως φρόντισε να στείλει το μήνυμα της επόμενης μέρας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποια η δυναμική του. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε αυτό είναι το σκεπτικό μας».

Ερωτηθείς, για την επιθετική του αφλογιστία, καθώς για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε χωρίς γκολ εμφανίστηκε αισιόδοξος, απαντώντας: «Δεν με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχω σκοράρει. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω σε σημαντικότερα παιχνίδια».

Παράλληλα, ο Ρουμάνος στράικερ έκανε και ένα σχόλιο για τη νίκη επί του Άρη και τα θετικά, που αφήνουν οι τρεις βαθμοί, επισημαίνοντας ότι: «Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Πρώτον για το ηθικό μας και δεύτερον επειδή ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Πάντως, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», και πρόσθεσε… «είναι πασιφανές τη φετινή σεζόν πως δύο νίκες μπορούν να σε στείλουν στα υψηλά πατώματα και δύο άσχημα αποτελέσματα στην επικίνδυνη ζώνη».

Τέλος, ο Ιάκομπ μίλησε για το γεγονός πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αναφέρονται σε συγκεκριμένους στόχους, καθώς υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε σοβαροί. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πρέπει να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη».


Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top