Ντάνι: «Ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια»

Εμφανώς  χαρούμενος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντάνι για το χρυσό ¨τρίποντο ¨που πέτυχε ο Ηρακλής δηλώνοντας : «Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είναι …

Ηρακλής

Εμφανώς  χαρούμενος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντάνι για το χρυσό ¨τρίποντο ¨που πέτυχε ο Ηρακλής δηλώνοντας : «Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είναι τοπικό ντέρμπι, αξίζαμε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Πήραμε τρεις βαθμούς και ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Το πρώτο 20λεπτο-25λεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι, μετά έπεσε λίγο η απόδοσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, πρεσάραμε ψηλά δεν τους αφήσαμε να κατεβούνε πολύ, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

Ερωτηθείς για τον παλιό -από την Ρουμανία- γνώριμό του, Κάρλος Τόχα και την προσωπική τους αναμέτρηση, ο Ντάνι απάντησε: «Τον Τόχα τον ήξερα από τη Ρουμανία, ήξερα πως παίζει, είδα και βίντεο, μελέτησα το παιχνίδι του. Δεν υπήρχε εντολή από τον προπονητή απλά από μόνος μου έπραξα έτσι χωρίς καμιά συγκεκριμένη οδηγία».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ καλά το να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Για μας είναι καλά  γιατί ανεβαίνουμε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, το ξέρουμε αλλά πρέπει να το κερδίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top