Μάρα: “Πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη”

«Θα παίξω και με τα χέρια αν χρειαστεί», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Μπόγκνταν Μάρα και χθες έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε …

Ηρακλής

«Θα παίξω και με τα χέρια αν χρειαστεί», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Μπόγκνταν Μάρα και χθες έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη.

Ο Ρουμάνος μέσος ανέφερε ότι… «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα τοπικό ντέρμπι. Παίξαμε για τους φιλάθλους, παίξαμε με την ψυχή μας με την καρδιά μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τους ευχαριστούμε, αφού και πάλι ήταν κοντά μας».

Για το σημείο που κρίθηκε το ματς, είπε: «Κάναμε αρκετές ευκαιρίες  περισσότερες από τον αντίπαλο, παίξαμε καλύτερα, είχαμε περισσότερο πάθος».

Για τη συγκομιδή των 15 βαθμών: «Κάθε παιχνίδι το παλεύουμε να το κερδίσουμε. Το είχα πει από την αρχή η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Είναι μια καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή. Η ομάδα θα γίνει καλύτερη. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε πάντα για την νίκη. Στο δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Τώρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top