Κυριαζής: “Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας”

Η ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και η δημιουργία μίας καλής ομάδας παραμένουν οι στόχοι του Ηρακλή, όπως δήλωσε ο …

Ηρακλής

Η ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και η δημιουργία μίας καλής ομάδας παραμένουν οι στόχοι του Ηρακλή, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κυριαζής στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι θετικό ότι μετά από δέκα αγωνιστικές έχουμε μόνο μία ήττα, δεδομένων των προβλημάτων που είχαμε το καλοκαίρι και ότι το ρόστερ φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Σίγουρα η πορεία μας είναι καλή μέχρι τώρα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο αντικειμενικός στόχος δεν πρέπει να αλλάξει από αυτόν που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν, να σωθούμε γρήγορα δηλαδή. Στην πορεία της σεζόν, βέβαια, μπορείς να αλλάξεις στόχους. Βασικό μας μέλημα είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και μέσα από αυτή θα έρθουν και μεγαλύτεροι στόχοι, όπως αρμόζει στον Ηρακλή».

Όσο για το γεγονός ότι ο Ηρακλής έχει χάσει βαθμούς στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς, είπε: «Θα έλεγα ότι περισσότερο είναι συγκυριακό το γεγονός. Σε πολλά παιχνίδια είχαμε ατυχία, όπως κόντρα στην Ξάνθη και τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε σε αυτά τα παιχνίδια να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς και να βρισκόμαστε πιο ψηλά».

Ο 30χρονος άσος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από πολυετή καριέρα στο εξωτερικό. Ποιες διαφορές εντοπίζει; «Έλειπα οκτώ χρόνια. Έχουν αλλάξει περισσότερο τα πρόσωπα, παρά η φιλοσοφία και η νοοτροπία. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι είναι πολύ περισσότεροι οι ξένοι. Εγώ όταν ήμουν στην Ιταλία έπρεπε να προσπαθήσω πάρα πολύ για να πάρω τη θέση έναντι ενός γηγενή», απάντησε, ενώ ερωτηθείς αν αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής, είπε: «Όχι, ίσως σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι επέστρεψα πίσω στην οικογένειά μου, σε γνώριμα μέρη και πρόσωπα».

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε αγωνιζόμενος σε Αρέτσο, Κατάνια, Τριεστίνα και Σαλερνιτάνα τόνισε: «Η Ιταλία είναι ο καλύτερος προορισμός για να μάθεις την τακτική. Οι Ιταλοί είναι μετρ του είδους σε αυτό το κομμάτι και ένας αμυντικός παίρνει πολλά εφόδια».

Τέλος, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών. «Είχα την τιμή να αγωνιστώ στην Εθνική σε όλα τα κλιμάκια και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να κληθώ και στη μεγάλη ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top