Κανένα πρόβλημα για την Καλογρέζα

Το διάστημα, που έχει να διαχειριστεί για προετοιμασία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 20/11, 19:30, Ολυμπιακό Στάδιο), ο Ηρακλής, είναι περιορισμένο, καθώς άρχισε …

Ηρακλής

Το διάστημα, που έχει να διαχειριστεί για προετοιμασία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 20/11, 19:30, Ολυμπιακό Στάδιο), ο Ηρακλής, είναι περιορισμένο, καθώς άρχισε να μετρά από σήμερα (Τρίτη 16/11). Το ευτύχημα είναι ότι, όπως αποδείχθηκε μέσα από το απογευματινό πρόγραμμα στην Μίκρα, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός από την τοπική αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, που να κατατάσσει κάποιον ποδοσφαιριστή του Ημίθεου στους αμφίβολους για την μάχη με τους ‘πρασίνους’.


Η προπόνηση περιελάμβανε πλήρεις ρυθμούς, για όσους δεν αγωνίστηκαν ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Αρη και αποθεραπεία, για τους υπολοίπους.


Απόντες, λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Κατσικάς (Εθνική Ελπίδων) και ο Απόστολος Βέλλιος (Εθνική Νέων).


Ως προς τους μικροτραυματίες από τη χθεσινή αναμέτρηση, ο Τάσος Κατσαμπής και ο Χοσέμι (κτύπημα στο κεφάλι, με καρούμπαλο για τον πρώτο και ράμματα για τον δεύτερο) ξεκουράστηκαν για προληπτικούς λόγους. Θα προπονηθούν εντός της εβδομάδας και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το Σάββατο. Ελαφρά επιβάρυνση στον τετρακέφαλο για τον Καρίμ Σολτανι και στον δικέφαλο για τον Πέτρο Κανακούδη, οι οποίοι, επίσης απαλλάχθηκαν από το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, αλλά δεν δημιουργούν ανησυχία, όπως και η περίπτωση του Βικτορά Γιάκομπ, ο οποίος αναπαύθηκε, λόγω της μυικής επιβάρυνσης, που αισθανόταν και πριν τον αγώνα.


Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Τετάρτη 17/11, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top