Γκαρσία: “Σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε (16/11), μία μέρα μετά το ντέρμπι με τον Αρη, ο Σεμπαστιάν Γκαρσία. Σχολιάζοντας την χθεσινή νίκη ανέφερε αρχικά: …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε (16/11), μία μέρα μετά το ντέρμπι με τον Αρη, ο Σεμπαστιάν Γκαρσία. Σχολιάζοντας την χθεσινή νίκη ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη και θέλουμε να τη χαρίσουμε στον κόσμο της ομάδας. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για όλους μας και για την ομάδα και για τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στις νίκες».

Σε ερώτηση αν το πάθος ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στον Ηρακλή, είπε: «Σίγουρα το πάθος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, πάντα παίζει ρόλο στα ντέρμπι. Σε τέτοια ντέρμπι και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και η νίκη βοηθά κάθε ομάδα στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό πάντως ήταν ότι πήραμε τους 3 βαθμούς».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο Πίτου Γκαρσία τόνισε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα πιστεύω. Υπήρξαν παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει όπως για παράδειγμα με τον Πανσερραϊκό και την Ξάνθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η ομάδα μας είναι νέα, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες φέτος το καλοκαίρι, ήρθε νέος προπονητής. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και ετοιμαστήκαμε ουσιαστικά μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας, είπε: «Οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει από την αρχή της χρονιάς. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη φετινή σεζόν για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας».

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν υπάρχει άγχος στην ομάδα ανέφερε: «Πάντοτε υπάρχει άγχος πριν από το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχεις να αντιμετωπίσεις. Μόλις αρχίζει όμως το παιχνίδι, το ξεχνάς και αγωνίζεσαι με πάθος στον αγώνα. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να έχει αξία και η νίκη μας επί του Άρη».

Τέλος, ο Πιτου Γκαρσία ρωτήθηκε σε ποια θέση πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα και είπε: «Εγώ παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα και όπου μου πει ο προπονητής μου. Σε όποια θέση μου αναθέσει να παίξω, θα παίξω, δεν έχω πρόβλημα. Θέλω πάντα να παίζω καλά για την ομάδα, άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι».

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top