Πριν και μετά

Θα μπορούσαμε να σας βάλουμε στη διαδικασία να βρείτε τις διαφορές στις δύο φωτογραφίες αλλά μάλλον θα ήταν εύκολο. Στα δεξιά ο Αντρέι Κράβαρικ το …

Ροπαλιές

Θα μπορούσαμε να σας βάλουμε στη διαδικασία να βρείτε τις διαφορές στις δύο φωτογραφίες αλλά μάλλον θα ήταν εύκολο. Στα δεξιά ο Αντρέι Κράβαρικ το 2005 με μία φανέλα γεμάτη διαφημίσεις. Στα δεξιά ο Κώστας  Προύσαλης με μία φανέλα η οποία είναι κατάλευκη.

Πολλές οι διαφορές των ομάδων του 2005 και του τώρα. Μία πολύ σημαντική αφορά τις χορηγίες που δεν υπάρχουν στη φανέλα, που κάνει έτσι πιο δύσκολο το έργο των κυανόλευκων.

Βασικός παράγοντας στο να… τρέξει μία ομάδα είναι οι χορηγοί, οι οποίοι φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης δεν ενδιαφέρονται τόσο όσο τις προηγούμενες σεζόν.

Κάτι που κάνει ακόμα περισσότερο αναγκαίο να βρεθεί ο κόσμος μπροστάρης στην νέα προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Είτε με διαρκείας, είτε με αγορά απλού εισιτηρίου, είτε με διάφορους άλλους τρόπους, ώστε να προσφέρει ηθικά και οικονομικά.

Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι δεδομένοι αλλά ο μεγαλύτερος παραμένει το να βγει οικονομικά η χρονιά. Αυτό κανείς δεν θα πρέπει να το ξεχνά…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top