Αποστολή με δυνατές επιλογές στο ντέρμπι

Τελευταία προπόνηση πριν την τοπική αναμέτρηση με τον Αρη και η “κυανόλευκη” προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού. Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι …

Ηρακλής

Τελευταία προπόνηση πριν την τοπική αναμέτρηση με τον Αρη και η “κυανόλευκη” προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού.

Ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι προτιμήθηκε να μην πιεστεί, να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή και να είναι πανέτοιμος από το επόμενο παιχνίδι, ενώ, όπως αναμενόταν, το ίδιο συνέβη και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος, προπονείται κανονικά εδώ και λίγες μέρες.

Συγκεντρωτικά, επιστρέφουν οι Γιάκομπ, Καρλίνιος, Σίσιτς, ενώ μένουν εκτός οι ανέτοιμοι Κομπαγιάσι, Παπαστεριανός, Αλετσένου, ο Σαρακατσάνος (που δεν είναι προωθημένος στο ρόστερ των κεντρικών αμυντικών), οι νεαροί Βουτσιάς και Στάμου, λόγω των επιστροφών στην αποστολή και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες, Μέλκας και Γκουτζελάς (ο τελευταίος είναι και τραυματίας και δεν αγωνίστηκε με την Β΄ Ομάδα). 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέληξε σε αποστολή 20 ποδοσφαιριστών, από την οποία θα προκύψει, αύριο, πριν τον αγώνα, η τελική 18άδα:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Γκαρσία, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.  

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top