Το… ντέρμπι των υποψηφίων

Τη Δευτέρα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι με το ενδιαφέρον να είναι προς το παρών στραμμένο στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι διοικούντες ωστόσο, …

Ηρακλής

Τη Δευτέρα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι με το ενδιαφέρον να είναι προς το παρών στραμμένο στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι διοικούντες ωστόσο, εξετάζουν το θέμα προπονητή που θα πρέπει να λήξει την προσεχή εβδομάδα.
Με δεδομένη την απόφαση να δώσουν τα ηνία του τμήματος σε Έλληνα προπονητή, στο προσκήνιο βρίσκονται δύο ονόματα, του Κώστα Φλεβαράκη και του Γιώργου Καλαφατάκη. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ όλο αυτό το διάστημα έχουν θέσει επί τάπητος τις περιπτώσεις και τους περνούν από… ακτινογραφία, αφού θα πρέπει να λάβουν μια πολύ σημαντική απόφαση.
Η κούρσα των δύο δείχνει να είναι ντέρμπι και θα κριθεί στα σημεία αφού ο κάθε τεχνικός έχει τα υπέρ και τα κατά του. Ως και αυτή τη στιγμή, ο Φλεβαράκης φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Χανιώτη τεχνικού, ο οποίος θα βρίσκεται τη Δευτέρα στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου και θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

“Βλέπει” τελικό!-Ημιτελικός στο Ιβανώφειο, με Κολοσσό ή Προμηθέα!

Μπάσκετ

Back to Top