Κανακούδης: “Δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες”

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Πέτρος Κανακούδης, έκανε δηλώσεις στη NOVA και στην εκπομπή Superleague Preview για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Αρη, την αγωνιστική …

Ηρακλής

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Πέτρος Κανακούδης, έκανε δηλώσεις στη NOVA και στην εκπομπή Superleague Preview για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Αρη, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και γενικότερα τοποθετήθηκε σε αρκετά θέματα.

Ο 26χρονος μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Είναι ντέρμπι. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την βδομάδα για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες. Οποιος είναι πιο δυνατός θα βγει νικητής». Για το σερί των ισοπαλιών που έχει η ομάδα, είπε: «Δεν είναι αρνητικό αλλά ούτε και θετικό. Υπήρχαν παιχνίδια που οι αντίπαλοι έπαιρναν αποτελέσματα από εμάς και όχι εμείς από αυτούς. Η ομάδα πηγαίνει καλά αλλά δεν της ήρθαν τα αποτελέσματα». Για τον προπονητή είπε ότι… «ο κ.Ουζουνίδης είναι πολύ καλός. Εχει νοοτροπία νικητή όπως και εμείς και αυτή μας μεταδίδει. Μέσα από τις προπονήσεις βλέπω ότι οι παίκτες είναι πολύ καλοί, προσπαθούνε και αν τους ζητηθεί είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top