ΣΧΟΛΙΟ: Ένα πέταλο οι μεν, ένα οι δε

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε χθες (11/10) μία ανακοίνωση για να εξηγήσει εκ νέου την απόφασή της να μην χορηγήσει εισιτήρια σε Άρη και ΠΑΟΚ για …

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε χθες (11/10) μία ανακοίνωση για να εξηγήσει εκ νέου την απόφασή της να μην χορηγήσει εισιτήρια σε Άρη και ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια του Καυτανζογλείου. Το πρώτο λάθος της διοίκησης ήταν ότι σύρθηκε πίσω από τις φωνές των οπαδών του Άρη, για κάτι που είχε αποφασίσει και δημοσιοποιήσει από τον Αύγουστο. Το δεύτερο λάθος ήταν ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει με πολύπλοκο τρόπο ένα πολύ απλό θέμα.

Ποιος δεν θέλει να ξαναζήσει τα ντέρμπι των προηγούμενων ετών, με οπαδούς και των δύο ομάδων; Μόνο που οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους νοσταλγούς εκείνων των εποχών που διαθέτουν ευαίσθητη μνήμη, ότι τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Και έχουν αλλάξει κατόπιν κινήσεων που έκαναν οι διοικήσεις Άρη και ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα, οι ομάδες παραχωρούσαν ένα ολόκληρο πέταλο στους φιλοξενούμενους οπαδούς. Ξαφνικά, ο Άρης αποφάσισε να «στοιβάξει» τους οπαδούς στο χειρότερο σημείο του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο ΠΑΟΚ να διαθέσει στον κόσμο του, διαρκείας σε όλο το γήπεδο, αφήνοντας ένα πολύ μικρό κομμάτι για τους φιλοξενούμενους οπαδούς (με τις περικοπές από την Αστυνομία μετά βίας χωράει 1.000 άτομα).

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν πραγματικά θέλετε να ζήσουμε ντέρμπι παλαιοτέρων ετών, μία είναι η λύση. Ο Άρης παραχωρεί τη θύρα 1, ο ΠΑΟΚ την 7-8 και ο Ηρακλής από την θύρα 16 μέχρι και την 2. Όταν αποφασίσουν άπαντες να παίξουν επί ίσοις όροις το παιχνίδι και να αφήσουν κατά μέρους τα επικοινωνιακά τρικ, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να ξαναζήσουμε τα ντέρμπι του παρελθόντος.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top