Ο Σορλάν, ο Ροτέν και οι άλλοι…

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται “βομβαρδισμός” ονομάτων παικτών που εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Η χθεσινή αναφορά του Γιάννη Τάκη, αποτέλεσε μία πλήρη επιβεβαίωση του …

Ροπαλιές

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται “βομβαρδισμός” ονομάτων παικτών που εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Η χθεσινή αναφορά του Γιάννη Τάκη, αποτέλεσε μία πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της BLUEARENA.

Ποτέ δεν κάναμε αναφορά στο όνομα του Χαβιέ Κάμπορα, για τον οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, σε αντίθεση με το καλοκαίρι που πραγματικά οι κυανόλευκοι ήθελαν τον Αργεντινό. Ποτέ δεν γράψαμε ότι ο Ηρακλής βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν, ούτε φυσικά ότι υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών.

Είχαμε γράψει ότι ο παίκτης προτάθηκε, εξετάζεται και ίσως η ομάδα ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ακόμη πάντως σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Σε πρώτη φάση, είναι μία περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορους τους κυανόλευκους. Για τον Σάνι, είχαμε τονίσει ότι υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής του με την μορφή του δανεισμού, αλλά ξεκαθαρίστηκε ότι ο Ηρακλής δεν θέλει να ασχοληθεί τώρα με δανεικούς παίκτες.

Όσο για τον Σορλέν, από την πρώτη στιγμή αναφέραμε ότι η υπόθεσή του εξετάζεται για το καλοκαίρι. Ο Τάκης είπε χθες ότι μέχρι το καλοκαίρι ο παίκτης θα παραμείνει στην πατρίδα του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τον Ιούνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top