Η BLUEARENA στηρίζει “Καλλιστώ”

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση – ΚΑΛΛΙΣΤΩ ζητά την ηλεκτρονική ψήφο σας!!  Για να γίνει η πρώτη οργάνωση από τη …

Επικαιρότητα

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση – ΚΑΛΛΙΣΤΩ ζητά την ηλεκτρονική ψήφο σας!!  Για να γίνει η πρώτη οργάνωση από τη Β. Ελλάδα που κερδίζει  το διαγωνισμό. (Σποτ της Καλλιστώς έχουν προβληθεί κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων του ΗΡΑΚΛΗ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο!)

Ψηφίζουμε την ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο διαγωνισμό της EUROCHARITY ώστε να κερδίσει την χρηματοδότηση με σκοπό τη λειτουργία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης για την Αρκούδα-Bear Emergency Team.

Χρήσιμα tips για την ψηφοφορία

  • Ψηφίζουμε πάντοτε 2 ΜΚΟ και έχουμε δικαίωμα  να το κάνουμε από πολλά διαφορετικά mail.
  • Στη συνέχεια ελέγχουμε τα mailbox μας και ανοίγουμε το mail που μας έρχεται από την eurocharity έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε την ψήφο μας. !ΠΡΟΣΟΧΗ! μόνο εάν επιβεβαιώσουμε, είναι έγκυρη η ψήφος μας.
  • Σε περίπτωση που ψηφίσουμε από λογαριασμό hotmail να ξέρετε ότι το mail επιβεβαίωσης πάει στα spam απευθείας, οπότε ανοίγουμε τα spam και επιβεβαιώνουμε. Σε περίπτωση που ψηφίζουμε από yahoo η απάντηση έρχεται με μια μικρή καθυστέρηση. Για το gmail και άλλα  όλα λειτουργούν κανονικά. Δηλαδή έρχεται κατευθείαν το mail επιβεβαίωσης.
  • Αυτή είναι η διεύθυνση στην οποία μπαίνουμε για να ψηφίσουμε http://polls.eurocharity.gr/intro.php. Αλλιώς στο http://eurocharity.gr/el και κλικάρουμε στο εικονίδιο πάνω δεξιά που λέει ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΚΟ
  • Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου

Ευχαριστούμε την οικογένεια του Ηρακλή για την στήριξή της.  Ευχόμαστε με τη σειρά μας ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή και γήπεδα στον Ηρακλή!!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top