Ανανεωμένη η μπουτίκ στο τοπικό ντέρμπι

Μην ξεχνούμε, ότι το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Αρη, περιμένει τους φίλους του Ηρακλή, προκειμένου να …

Ηρακλής

Μην ξεχνούμε, ότι το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Αρη, περιμένει τους φίλους του Ηρακλή, προκειμένου να τους διαθέσει τα πολλά, αυθεντικά, πρωτότυπα και πανέμορφα “κυανόλευκα” προϊόντα του, με “best sellers”, αυτήν την εποχή, τις αυθεντικές αγωνιστικές φανέλες της ομάδας και τα μοντέρνα σχολικά προϊόντα.


Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι μπορούμε να παραγγείλουμε στην μπουτίκ της ΠΑΕ την αυθεντική φανέλα της ομάδας με τυπωμένο το όνομά μας, ή το όνομα, που επιθυμούμε, στην πλάτη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δώρο για τον εαυτό μας ή για να το προσφέρουμε σε φίλο ή φίλη του Ηρακλή.


Επίσης, από το συγκεκριμένο αγώνα, η “γαλάζια” μπουτίκ αρχίζει να “ενισχύεται” με συλλεκτικά, προσωπικά προϊόντα για τους φίλους της ομάδας, όπως κομπολόγια, ‘μπεγλέρια’ και άλλα, που θα προσελκύσουν τον φίλαθλο (ανδρικό, κυρίως) πληθυσμό.


Την Δευτέρα 15/11, για τον αγώνα με τον Αρη, το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα λειτουργήσει από τις 15:00, ως και μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top