Όταν ο Κόντης μίλησε για τον Σταθόπουλο

Λίγα λεπτά μετά τον ορισμό του Γιώργου Σταθόπουλο στο ντέρμπι της Δευτέρας, η BLUEARENA μετέφερε την (δικαιολογημένη) ανησυχία των ανθρώπων του Ηρακλή και παράλληλα υπενθύμισε …

Ηρακλής

Λίγα λεπτά μετά τον ορισμό του Γιώργου Σταθόπουλο στο ντέρμπι της Δευτέρας, η BLUEARENA μετέφερε την (δικαιολογημένη) ανησυχία των ανθρώπων του Ηρακλή και παράλληλα υπενθύμισε τα παιχνίδια του Άρη που έχει διευθύνει ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

Ο τίτλος του κειμένου… “Γιατί ‘χαμογελά ο Άρης με τον Σταθόπουλο” δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Και αυτό διότι δημοσίως ο επίσημος Άρης έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Επειδή ορισμένοι τελευταία παραδίδουν -διά μικροφώνου- δωρεάν μαθήματα σύγχρονης δημοσιογραφίας, τους υπενθυμίζουμε πρόσφατη δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, για τον Σταθόπουλο.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2010, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra fm” ότι… “έχουμε καλούς νέους διαιτητές που έχουν παίξει και μας φέτος όπως ο Σταθόπουλος και ο Σιδηρόπουλος”. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΚΟΝΤΗ

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top