Όλα στο φως… (video)

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ενημέρωσης από τη διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ. Στους έξι μήνες παρουσίας της, τα συνολικά έσοδα ήταν …

Ηρακλής

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ενημέρωσης από τη διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ. Στους έξι μήνες παρουσίας της, τα συνολικά έσοδα ήταν περίπου 3,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον ίδιο αριθμό κυμάνθηκαν και τα έξοδα της εταιρίας.

Στο ξεκίνημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης προχώρησε σε ανάλυση των οικονομικών πεπραγμένων, ενώ στη συνέχεια απαντά στις 107 ερωτήσεις που ήρθαν με fax στα γραφεία της Μίκρας από φιλάθλους της ομάδας.

Για την χορηγία του ΟΠΑΠ τόνισε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και μέχρι το τέλος του μήνα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Για το φετινό μπάτζετ ανέφερε πως είναι καλυμμένο από τα έσοδα και πως άπαντες είναι πληρωμένοι για τρέχοντα…

Για τις ανανεώσεις είπε ότι θα γίνουν επαφές για τους Σολτάνι και Βέλλιο, ενώ για τις μεταγραφές πρόσθεσε πως ο Σάνι που προτάθηκε δεν ενδιαφέρει με την προοπτική απόκτησης ως δανεικό, δεν υπάρχει θέμα Κάμπορα, ο Σορλέν μέχρι τον Ιούνιο δεν μπορεί να φύγει από την Γαλλία και ο Ροτέν είναι μία πρόταση που εξετάζεται.

Για τον φάκελο αδειοδότησης της επόμενης περιόδου δήλωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει ενέργειες και επιθυμία τους είναι ο Ηρακλής να είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει την άδεια συμμετοχής. Η δήλωση προκάλεσε χειροκροτήματα στην αίθουσα.

Στόχος της διοίκησης είναι τα χρέη προς τρίτους να έχουν εξοφληθεί μέσα στα επόμενα 2,5 χρόνια.

Για τον αγωνιστικό στόχο τόνισε πως θέλουν να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. “Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή καλό κλίμα στα αποδυτήρια”.

Για το θέμα του γηπέδου στη Μίκρα τόνισε πως η ΠΑΕ θα είναι έτοιμη για ανακοινώσεις τον Ιανουάριο, μετά τις επαφές που κάνει.

Μετά από δύο ώρες ανοιχτού διαλόγου με τους φιλάθλους του Ηρακλή, ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top