“Παγώνουν” τα μεταγραφικά ελέω ντέρμπι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκύψει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις μεταγραφικού περιεχομένου, κάποιες από τις οποίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Μέχρι στιγμής όμως οι επαφές με …

Ηρακλής

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκύψει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις μεταγραφικού περιεχομένου, κάποιες από τις οποίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Μέχρι στιγμής όμως οι επαφές με όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, βρίσκονται στο (πολύ) αρχικό τους στάδιο και φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες που εμφανίζουν ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου με τον Ηρακλή.

Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή με ατζέντηδες παικτών για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους ενόψει Ιανουαρίου, στη Μίκρα γνωρίζουν σε ποιο ύψος κυμαίνονται οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει απευθείας επαφή με κανένα παίκτη, ούτε φυσικά έχει παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

“Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία επαφή με ποδοσφαιριστή τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Αυτή τη στιγμή προέχει το ντέρμπι με τον Άρη. Εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας. Για τα μεταγραφικά έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας”, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που βγαίνει από την ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top