“Οχι” της Αστυνομίας για το ΟΑΚΑ

Η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση “έκοψε” την εκδρομή των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα, για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, …

Ηρακλής

Η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση “έκοψε” την εκδρομή των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα, για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Παναθηναϊκό.


Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη μέτρων τάξης για τον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα (11/11) στην αίθουσα Τύπου του Ο.Α.Κ.Α, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Ζαβραδινός, ενημέρωσε τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Λαυρέντη Αργυρόπουλο, ότι η γηπεδούχος πλευρά προτίθεται να χορηγήσει στη φιλοξενούμενη εισιτήρια και να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο, η παρέμβαση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης, μέσω του Γιάννη Διαμαντόπουλου, λειτούργησε αποτρεπτικά.


Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας εξήγησε ότι, κατά τη φετινή περίοδο, δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στο Ολυμπιακό Στάδιο και αυτό θα ισχύσει και για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top