Γεμίζει το “οπλοστάσιο”

Συνεχίζονται οι θετικές εξελίξεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη, αναφορικά με τους παίκτες της ομάδας που προέρχονται από τραυματισμό. Συγκεκριμένα, στη σημερινή (11/11) προπόνηση, …

Ηρακλής

Συνεχίζονται οι θετικές εξελίξεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη, αναφορικά με τους παίκτες της ομάδας που προέρχονται από τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή (11/11) προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, οι Μπογκντάν Μάρα, Mϊρνες Σίσιτς και Καρλίνιος, πέρασαν σε πλήρεις ρυθμούς και θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το τοπικό ντέρμπι.

Παράλληλα, Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Μανώλης Παπαστεριανός συμμετείχαν σε τμήματα της προπόνησης της ομάδας και, παράλληλα, ακολούθησαν εντατικό ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να περάσει στην ομάδα μέχρι τέλους της εβδομάδας και να θέσει υποψηφιότητα συμμετοχής στην αποστολή.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιάννης Γκουτζελάς υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και θα μείνει εκτός για κάποιες μέρες.

Η αυριανή (12/11) προπόνηση των “κυανολεύκων” είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top