Το «όχι» της εκρηκτικής Φουρέιρα (videos)

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, η εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα… Μιλώντας στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και σε σχετική …

Blue Girl

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, η εκρηκτική τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα…

Μιλώντας στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και σε σχετική ερώτηση απάντησε: »Φέτος δεν θα πάω στην Eurovision, έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσω να ετοιμαστώ σωστά. Αν ερχόταν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, θα πήγαινα».

http://www.youtube.com/watch?v=WhWSSfrQ4FU

Όπως αποκάλυψε ο νέος της δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου: »Δεν είμαι πολύ αγχωμένη, απλά ελπίζω ο κόσμος, όπως αγάπησε αυτά τα 2 τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει, να αγαπήσει και τα υπόλοιπα».

Για τη συμμετοχή της στο »Just The Two Of Us» τόνισε: »Αν είχα λόγο για τα ρούχα, θα ήμουν ενδυματολόγος. Μπορεί να πω πως δεν μου αρέσει αυτό, αλλά δεν θα έχω εγώ τον τελευταίο λόγο. Μου αρέσει η συνεργασία μου με τον Πετράκη, γιατί αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

http://www.youtube.com/watch?v=JFrEzizO5bg

Mάλιστα προανήγγειλε και ένα εκρηκτικό ντουέτο: »Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία την οποία ονειρεύομαι, γιατί ήδη την ετοιμάζω! Θα είναι ένα ντουέτο με κάποιον άνδρα καλλιτέχνη, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

http://www.youtube.com/watch?v=MOaL3JJYn1A

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top