“Το παλεύει” και ο Κομπαγιάσι

Πρωινή προπόνηση σήμερα (10/11) στην Μίκρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα της τακτικής. Το ευχάριστο είναι ότι, από την αυριανή προπόνηση, “μπαίνουν” με την ομάδα οι …

Ηρακλής

Πρωινή προπόνηση σήμερα (10/11) στην Μίκρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα της τακτικής.

Το ευχάριστο είναι ότι, από την αυριανή προπόνηση, “μπαίνουν” με την ομάδα οι Mίρνες Σίστς και Καρλίνιος, οι οποίοι συνέχισαν με εντατικό ατομικό και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την τοπική αναμέτρηση της Δευτέρας.

Σε εντατικούς ατομικούς ρυθμούς πέρασε, σήμερα, και ο Ντάιγκο Koμπαγιάσι και, εφόσον η κατάστασή του εξελιχθεί ομαλά, έχει πιθανότητες να περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας, πριν το τέλος της εβδομάδας και να θέσει υποψηφιότητα συμμετοχής στην αποστολή.

Εκτός πλάνων, αλλά με αυξημένους ρυθμούς ατομικής προπόνησης, ο Μανώλης Παπαστεριανός, θα αρχίσει να υπολογίζεται για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, μετά τον προσεχή αγώνα.

Ο Μπογκντάν Μάρα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, προπονήθηκε με ατομικό πρόγραμμα σε υψηλό επίπεδο και εκτιμάται ότι, μέχρι την Παρασκευή, θα επανέλθει και θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, που ξεκουράστηκε προληπτικά χθες, επανήλθε σε πλήρη επίπεδα, ενώ αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αγωνίστηκαν ως βασικοί στην Ξάνθη, οι οποίοι έλαβαν ρεπό ανάπαυσης από την τεχνική ηγεσία (λόγω και του εντατικού χθεσινού προγράμματος) και από αύριο επανέρχονται κανονικά.

Αύριο, Πέμπτη 11/11, η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top