“Σημασία έχει η νίκη”

O Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον μπασκετικό Ηρακλή, καθώς και για την κόντρα με την …

Ηρακλής

O Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον μπασκετικό Ηρακλή, καθώς και για την κόντρα με την πρώην ομάδα του (Περιστέρι).

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο για καμία ομάδα να αλλάζει προπονητή αλλά από την στιγμή που ο κόουτς μας χαιρέτησε εμείς έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που ακολουθούσε και ήταν πολύ σημαντικό. Ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπου δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη την οποία και πήραμε έστω και στην παράταση“.

Όσο για το ότι αυτό συνέβη για δεύτερη φορά μετά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο ο Παπανικολόπουλος σημείωσε: “Μπορεί να μας πηγαίνει η παράταση στην έδρα μας αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε. Αυτό είναι που μετράει στο τέλος με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό νωρίτερα και να μην χρειαστεί να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε“.

Για την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είπε: “Χωρίς αμφιβολία περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα γιατί όπως είπα δεν είναι εύκολο η αλλαγή του προπονητή. Θεωρώ πως η εβδομάδα ήταν δύσκολη και για τον κ. Μέξα που προσπάθησε από την πλευρά του να μας κρατήσει ήρεμους και συγκεντρωμένους στην δουλειά μας παρά το γεγονός ότι έτρεχαν οι εξελίξεις στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό όπως και έγινε“.

Αναφερόμενος στη συνέχεια και το παιχνίδι που ακολουθεί στο Περιστέρι απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι, υποστήριξε: “Θα πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει από το τζάμπολ μέχρι την λήξη και να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο. Θα είναι εξάλλου πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αφού θα μας γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση“.

Σχετικά Άρθρα

Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα του ΓκοτζΗΡΑ στον Ντέβιν Ίμπανκς!

Μπάσκετ

Back to Top