Ο Ζοέλ Επαλέ χτύπησε την πόρτα του Ηρακλή

Το καλοκαίρι, ο Ζοέλ Επαλέ γύρισε την πλάτη στον Ηρακλή και προτίμησε την πρόταση των 500.000 δολαρίων από την Μπακού. Λίγους μήνες αργότερα, αισθάνεται μετανιωμένος …

Ηρακλής

Το καλοκαίρι, ο Ζοέλ Επαλέ γύρισε την πλάτη στον Ηρακλή και προτίμησε την πρόταση των 500.000 δολαρίων από την Μπακού. Λίγους μήνες αργότερα, αισθάνεται μετανιωμένος για την απόφασή του, αφού η ζωή στο Αζερμπαϊτζάν… δεν αντέχεται και ήδη έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει τα Χριστούγεννα. 

Ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου επικοινώνησε με τον Γιάννη Τάκη και τον ενημέρωσε ότι ο πελάτης του θα ήθελε να επιστρέψει στον Ηρακλή. Συζήτηση όμως επί του οικονομικού δεν έγινε, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του γνωστοποιεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με συγκεκριμένα νούμερα.

Από τη στιγμή που η ομάδα αναζητεί ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Επαλέ, η περίπτωση του Καμερουνέζου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη διοίκηση. Θα πρέπει παράλληλα να σημειωθεί ότι υπάρχουν ερωτηματικά και για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος -σύμφωμα με το έγκυρο soccerassociation.com- στο Αζερμπαϊτζάν μετράει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει να αγωνιστεί από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Αν γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει χαμόγελα στην πλειοψηφία των φίλων της ομάδας, θα γίνει με τους (οικονομικούς) όρους που θα τεθούν από τον Ηρακλή. Δεν πρόκειται οι κυανόλευκοι να μπουν στη διαδικασία πλειστηριασμού. Εφόσον παρθεί η απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση του Επαλέ, θα καταθέσουν μία συγκεκριμένη πρόταση, που θα είναι και η τελική. 

Ο εκπρόσωπος του Επαλέ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», αναφέροντας ότι… «Ο Ζοέλ θα παίξει μέχρι το Δεκέμβρη στο Αζερμπαϊτζάν και στην ομάδα του την Μπακού και θα φύγει. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής στην χώρα. Περνάει την ημέρα του μόνο στο ξενοδοχείο και στις προπονήσεις της ομάδας. Μου ζήτησε να μιλήσω με ομάδες στην Ελλάδα και μου είπε πως πρώτα θέλει να μιλήσω με τον Ηρακλή, μια ομάδα που αγάπησε ιδιαίτερα και τον αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή. Θα μιλήσω και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ελλάδος. Μίλησα με τον κύριο Τάκη, έχουμε κάποια διαφορά στο οικονομικό, μου είπε θα δει το ζήτημα γιατί προέχει η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και θα μιλήσουμε ξανά. Ο Ζοέλ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί όχι μόνο να παίξει για 2 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά να προσφέρει σημαντικά σε όποια ομάδα αγωνιστεί».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top