“Φτιαγμένη” σε παλιότερη συνέντευξη η Αντζελίνα

Η Angelina Jolie πριν από δέκα χρόνια παραχώρησε συνέντευξη στον Charlie Rose υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Είχε πάρει κοκαΐνη» ανέφερε ο Franklin Meyer, πρώην κατάδικος …

Blue Girl

Η Angelina Jolie πριν από δέκα χρόνια παραχώρησε συνέντευξη στον Charlie Rose υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Είχε πάρει κοκαΐνη» ανέφερε ο Franklin Meyer, πρώην κατάδικος που προμήθευε, όπως ισχυρίζεται, με ναρκωτικά τη διάσημη ηθοποιό. «Παραχώρησε τη συνέντευξη και μετά επέστρεψε», σημείωσε, τονίζοντας πως προμήθευε για χρόνια ναρκωτικά στην Angelina Jolie.

Η Angelina Jolie κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παραδέχτηκε πως είχε δυσκολευτεί να ξεχωρίσει τον εαυτό της από το ρόλο ενός εθισμένου στα ναρκωτικά μοντέλου που υποδυόταν στην ταινία του 1998, Gia.

Προωθώντας την ταινία, δύο χρόνια πριν από τη συνέντευξη στον Charlie Rose, η Angelina Jolie είχε δηλώσει πως μισεί την ηρωίνη επειδή ………..έχει ενθουσιαστεί από αυτή.

O Meyer, που πέρασε οκτώ μήνες στη φυλακή για κατοχή κοκαΐνης, ανέφερε πως η Angelina Jolie αγόραζε συχνά ναρκωτικά από τον ίδιο, 100 δολάρια τη φορά, ποσό με το οποίο αγόραζε μισό γραμμάριο κοκαΐνης και ένα δέκατο του γραμμαρίου ηρωίνης.

Υ.Γ Η άποψη μου είναι ότι τα λάθη είναι ανθρωπινά αρκεί να μαθαίνουμε από αυτά. Η Angelina έχει δείξει ότι είναι από αυτούς τους ανθρώπους και δεν μπορούμε παρά μονό να εκφράσουμε και τον θαυμασμό μας, για τον αγώνα που έχει κάνει για τις τριτοκοσμικές χωρες. Ευχόμαστε να συνεχίσει τον αγώνα της, ώστε να την ακολουθήσουν και άλλοι.


Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top