ΣΧΟΛΙΟ:Ο επαγγελματισμός να τελειώνεις το παιχνίδι

“Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ηρακλή με την Ξάνθη ότι ο Ηρακλής παρουσιάζει βελτίωση. Ταπεινή άποψη είναι ότι έχει …

Ηρακλής

“Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ηρακλή με την Ξάνθη ότι ο Ηρακλής παρουσιάζει βελτίωση. Ταπεινή άποψη είναι ότι έχει δίκιο. Οι Κυανόλευκοι στα Πηγάδια έκαναν ίσως το καλύτερο παιχνίδι τους (επιθετικά) μέχρι να τους προδώσουν οι δυνάμεις τους. Από το 65’ και μετά ήταν εμφανές ότι ο ένας μετά τον άλλον, ο Μάρα, ο Γκαρσία και ο Σολτάνι (με τα πολλά τρεξίματα στο πρώτο ημίχρονο), άρχισαν να χάνουν τη φρεσκάδα τους. Κι εκεί άρχισε να δημιουργείται το πρόβλημα με τον Ηρακλή, καθώς ο Ουζουνίδης ήταν εγκλωβισμένος στην απουσία παικτών πρώτου επιπέδου για την ομάδα, όπως είναι ο Κομπαγιάσι, ο Σίσιτς, ο Γιάκομπ, ο Παπαστεριανός, ο Καρλίνιος.

Ο Ελληνας τεχνικός αναγκάστηκε να καταφύγει σε αλχημεία για να φρεσκάρει την ομάδα, τραβώντας –αναγκαστικά- τον Γκαρσία αριστερά για να περάσει τον Ηλιάδη. Αν είχε έναν καθαρό αριστερό χαφ, θα άφηνε τον Αργεντινό στο κέντρο. Κι όλα αυτά ενώ ήδη έχει πειραματιστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι, βάζοντας τον Αραμπατζή δεξιό χαφ.

Η απουσία εναλλακτικών λύσεων στοίχισε αυτή την αγωνιστική στον Ηρακλή μαζί με το ότι η ομάδα δεν είχε τον… επαγγελματισμό να τελειώσει το παιχνίδι και με τρίτο γκολ σε ένα διάστημα (πρώτο ημίχρονο) που έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης. Από την άλλη, βέβαια, η δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (πριν από την ένατη αγωνιστική) θα μπορούσε να βάλει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο ή σε μία ώρα παιχνιδιού;

Ο Ηρακλής μπαίνει τώρα σε μια δύσκολη σειρά αγώνων, ενώ οι πέντε σερί ισοπαλίες του έχουν στερήσει βαθμούς. Δύο στα Πηγάδια, άλλους δύο από το γκολ του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις με τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, όμως, το εφόδιό του είναι ότι παρουσιάζει βελτίωση και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία του”.

Το σχόλιο είναι του Γιάννη Πάγκου στο www.exedrasports.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top