Προλαβαίνουν Άρη οι Μάρα, Σίσιτς και Καρλίνιος

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (15/11) με τον Αρη άρχισε, με απογευματινό πρόγραμμα, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.  Θετικές εξελίξεις υπάρχουν σχετικά …

Ηρακλής

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (15/11) με τον Αρη άρχισε, με απογευματινό πρόγραμμα, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

 Θετικές εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τις περιπτώσεις του Mίρνες Σίσιτς και του Καρλίνιος. Οι δυο τους ανέβασαν σε πολύ υψηλό επίπεδο το ατομικό πρόγραμμα, εντός της εβδομάδας επανέρχονται σε ρυθμούς ομάδας και συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμοι για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο Ντάιγκο Koμπαγιάσι άρχισε (σε χαλαρότερους ρυθμούς) ατομική προπόνηση, με την πρόγνωση για εκείνον να μην είναι τόσο ευοίωνη, ως προς το αν θα κατορθώσει να προλάβει τον δευτεριάτικο αγώνα, χωρίς, επί του παρόντος, να αποκλείεται και το θετικό ενδεχόμενο.

Εντατικό ατομικό, πλέον, και για τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος, ωστόσο, δεν έχει προγραμματισμό επιστροφής σε πλήρη αγωνιστική δράση πριν τον αγώνα με τους “κίτρινους” και, συνεχώς, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την περίπτωση των ενοχλήσεων του Μπογκντάν Μάρα, καθώς δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Σήμερα ξεκουράστηκε, ακολουθώντας θεραπεία και, εντός της εβδομάδας, θα επανέλθει πλήρως, χωρίς να τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του στον αγώνα του Καυτανζογλείου.  

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top