Ο Πάμπλο Λίμα στα… θρανία

Στα… θρανία εξ αποστάσεως έχει επιστρέψει εδώ και περίπου δύο χρόνια ο Πάμπλο Λίμα. Ο 29χρονος Ουρουγουανός αμυντικός του Ηρακλή έδωσε μια συνέντευξη στην αργεντινίκη …

Ηρακλής

Στα… θρανία εξ αποστάσεως έχει επιστρέψει εδώ και περίπου δύο χρόνια ο Πάμπλο Λίμα. Ο 29χρονος Ουρουγουανός αμυντικός του Ηρακλή έδωσε μια συνέντευξη στην αργεντινίκη εφημερίδα “Ole” και μίλησε στο διάβασμα που έχει για να πάρει το απολυτήριο του γυμνασίου. Μάλιστα η συγκεκριμένη συνέντευξη συνοδεύεται και από φωτογραφία (πάνω) του Λίμα με γυαλάκια και στυλ… σπουδαστή.

Όπως, μεταξύ άλλων, λέει ο Λίμα, στα 17 του σταμάτησε ουσιαστικά το σχολείο μιας και προτίμησε να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο όπου λόγω του ταλέντου του, τον είχαν… τσιμπήσει οι προπονητές και δεν ήταν εύκολο –λόγω αποστάσεως- να παρακολουθεί και τα μαθήματα. Πριν από περίπου δύο χρόνια όμως, όταν ήταν στη Βέλεζ Σάρσφιλντ, αποφάσισε να αρχίσει και πάλι το διάβασμα για να πάρει το απολυτήριο. Ετσι και έγινε… Οι παραδόσεις των μαθημάτων γίνονται δια αλληλογραφίας, παίρνει την ύλη και το τι έχει να διαβάσει και κατά καιρούς, ανάλογα με το πρόγραμμα (αλλά και τις δικές του υποχρεώσεις) δίνει τεστ. Ηδη, έχει περάσει αρκετά από αυτά.

Το διάβασμα συνεχίζεται και στη Θεσσαλονίκη όπου μεταξύ άλλων (εκτός από τα μαθήματα που έχει για το πτυχίο) διαβάζει και ελληνικά, και ιταλικά, και αγγλικά. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο ο Πάμπλο Λίμα λέει ότι… «οι σπουδές είναι πιο δύσκολο από το να σταματήσεις έναν επιθετικό» και αυτή η φράση έχει μπει και τίτλος στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

http://www.ole.com.ar/fuera-de-juego/Estudiar-peor-parar-delantero_0_367763309.html

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top