Οι βρισιές, ο Γιορντάνοφ και ο… Παναθηναικάκιας

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Καθημερινή» μέσω των οποίων εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από τον Ηρακλή, έκανε ο Αλέκος Λεώνης. «Η επιστροφή αποδείχθηκε προβληματική πριν από …

Ηρακλής

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Καθημερινή» μέσω των οποίων εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από τον Ηρακλή, έκανε ο Αλέκος Λεώνης.


«Η επιστροφή αποδείχθηκε προβληματική πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν αποφασίσω να επιστρέψω είχα μια συνάντηση με τον αρχηγό των οργανωμένων. Του εξήγησα ότι εάν είμαστε ενωμένοι θα πετύχουμε. Του είχα πει ότι επέστρεψα για να δουλέψω με όρεξη. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και κατάλαβε, ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αυτό που σε κρατάει σε ένα σύλλογο δεν είναι τα χρήματα αλλά η αγάπη και το μεράκι», τόνισε αρχικά ο Λεώνης και αναφέρθηκε σε περιστατικά που έγιναν στην προετοιμασία.


«Ήρθε κάποιος και μου πρότεινε να πάρω τον Γιορντάνοφ και δύο άγνωστους Βούλγαρους παίκτες με 300.000 ευρώ. Δεν δέχτηκα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν, σε παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών, στην εξέδρα και με έβριζε. Στη συνέχεια, τη… σκυτάλη πήρε άλλος. Εκεί, αναρωτήθηκα τι κάνω. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».


Αναφερόμενος στην κατάσταση που άφησε την ομάδα του Ηρακλή, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι καλή αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρώτα από όλα είναι το οικονομικό. Ύστερα δεν υπάρχει επικοινωνία των παραγόντων με την ομάδα αλλά και ανάμεσα στους παράγοντες υπάρχουν κάποια θέματα. Αρχικά ζήτησα από όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Ηρακλή. Με την κρίση που υπάρχει ήταν εύκολο να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά».


Τέλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ηρακλή, επισήμανε “ασχολείσαι 7-8 ώρες την ημέρα και όχι μόνο δεν ακούς ένα ευχαριστώ αλλά σε βρίζουν. Από οικονομικής πλευράς δεν είμαστε σε επίπεδο ποδοσφαίρου για να κάνουμε ότι δεν ακούμε. Μέσα σε αυτά που μου είπε με αποκάλεσε και “Παναθηναϊκάκια”. Ούτε ο πρώτος ούτε ο δεύτερος είμαι που αλλάζω ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κρίνομαι μόνο από τη δουλειά που προσφέρω. Το καλοκαίρι επέστρεψα στον Ηρακλή αλλά από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα, φυσικά, και κάποια στιγμή θα πάω σε μια άλλη ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top