Η πρόταση για Σάνι (video)

Ο 22χρονος Νιγηριανός, Σάνι, είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν ενόψει Ιανουαρίου και οι κυανόλευκοι συλλέγουν πληροφορίες στοιχεία. Είναι ένας παίκτης που είχε –όταν …

Ηρακλής

Ο 22χρονος Νιγηριανός, Σάνι, είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν ενόψει Ιανουαρίου και οι κυανόλευκοι συλλέγουν πληροφορίες στοιχεία. Είναι ένας παίκτης που είχε –όταν τον πήρε η Βαλένθια- αρκετές προοπτικές ανάπτυξης αλλά έμεινε μάλλον στάσιμος για το επίπεδο που απαιτείται στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ πήγε στη Βαλένθια τη σεζόν 2007-2008 και έκανε 10 παιχνίδια. Αυτές είναι και όλες κι όλες οι συμμετοχές του με τη Βαλένθια μιας και τις επόμενες δύο σεζόν πήγε δανεικός στην Οσασούνα και στη Ρεάλ Μπέτις. Αυτή τη σεζόν δεν έχει καμία συμμετοχή με τη Βαλένθια. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του είναι στις 10 Οκτωβρίου με την Εθνική Νιγηρίας που έπαιξε αντίπαλος με τη Γουινέα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει παρουσίες με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Η αλήθεια είναι πως ούτε στην Οσασούνα αλλά ούτε και στη Ρεάλ Μπέτις έκανε αυτά που αναμένονταν, βάσει της συστατικής επιστολής που τον συνοδεύει. Βάσει δηλαδή των όσων είχε δείξει στην Πόλι Εχίδο, πριν τον πάρει η Βαλένθια. Ο Ηρακλής μελετά όλες τις παραμέτρους της συγκεκριμένης περίπτωσης για να τον πάρει ως δανεικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top