Οι ενοχλήσεις του Μάρα και οι “επιστρέφοντες”

Η σημερινή (07/11) μέρα για τους “κυανολεύκους” είναι μέρα ανάπαυσης, καθώς έχει δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Η αποστολή …

Ηρακλής

Η σημερινή (07/11) μέρα για τους “κυανολεύκους” είναι μέρα ανάπαυσης, καθώς έχει δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Η αποστολή έφτασε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και η ανάπαυση είναι επιβεβλημένη. Από την Δευτέρα 08/11 αρχίζει η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Αρη. Το αυριανό ραντεβού είναι για τις 16:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Μέσα από την αυριανή προπόνηση θα φανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες της ομάδας και ιδίως η περίπτωση του Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος εμφάνισε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο (γάμπα) κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης στα Πηγάδια. Επίσης, ενδιαφέρουσα είναι η ιατρική εκτίμηση για την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, μετά την εντατική θεραπεία, που ακολουθούν, οι Mίρνες Σίσιτς, Καρλίνιος, Ντάιγκο Koμπαγιάσι, κατά πρώτο λόγο, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός ίσως να είναι λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους. Η αισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο για ετοιμότητα των πρώτων τριών, αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αρη.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα συνέχισαν το εντατικό πρόγραμμά τους οι τραυματίες του Ημίθεου, καθώς, Σίσιτς και Καρλίνιος ακολούθησαν, στην Μίκρα, πρόγραμμα προπόνησης ατομικών ρυθμών, ενώ πρόγραμμα γυμναστηρίου ακολουθεί ο Koμπαγιάσι. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Παπαστεριανός.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top