Διαζύγιο με Παράσχο

Μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ηρακλής, η θρακική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:“H Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ …

Ηρακλής

Μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ηρακλής, η θρακική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:“H Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ και ο Γιώργος Παράσχος συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους. Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τον Γιώργο Παράσχο για τις προσπάθειες που έκανε όλο αυτό τον καιρό στην ομάδα μας. Του εύχεται σ’ αυτόν και στην οικογένειά του υγεία και ό,τι καλύτερο στην καριέρα του“.

Ο Γιώργος Παράσχος, στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι, είχε παράπονα από τους επιθετικούς του και μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα της Ξάνθης…

«Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μας δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρά το ότι προηγηθήκαμε στο σκορ. Εκεί δεν λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά παρά το ότι έχουμε πει στην κίνηση με τον παίκτη να ακολουθούμε τον παίκτη. Δεχτήκαμε δύο γκολ-καρμπόν με τις μπαλιές του Γκαρσία. Ο Ηρακλής μετά το 1-2 ήταν καλός στο κέντρο. Δυστυχώς ακόμη δεν μπορέσαμε να βρούμε ισορροπία στις γραμμές μας. Στο βʼ μέρος πιέσαμε πιο πολύ τον αντίπαλο αλλά δεν βρήκαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα του Ηρακλή. Στις δύο ευκαιρίες που κάναμε δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ που το θέλαμε πολύ.

Δυστυχώς αυτούς τους επιθετικούς έχουμε, με αυτούς θα πορευθούμε. Μέχρι τώρα χρησιμοποιήσαμε όλους τους επιθετικούς. Δεν είναι όμως μόνο οι επιθετικοί μας είναι και ο χώρος του κέντρου. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με μεγάλη άνεση την μπάλα και να την κρατήσουμε. Κάνουμε πολλά λάθη. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε από πίσω κάποιους παίκτες που να λέμε ότι θα επανέλθουνε. Μέχρι τον Γενάρη υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια και αν δεν κερδίζεις στην έδρα σου, δεν γίνεται. Φυσικά και με προβληματίζει η βαθμολογική θέση της ομάδας. Ο πονοκέφαλος ισχύει γιατί από πίσω δεν έχουμε τους απαραίτητους παίκτες. Θα περιμένουμε π.χ. τον Ελινγκτον να φορμαριστεί, τον Κιντάνα, να ανεβάσουν την απόδοσή τους κάποιοι παίκτες. Ο Στρμπα είναι καταπονημένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κλέισον δεν έκανε προετοιμασία. Ο Κατόνγκο είναι ντεφορμέ. Του δώσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μας έδωσε κάτι διαφορετικό. Δεν θα σας μιλήσω εγώ για μεταγραφές. Το γήπεδο είναι καθρέπτης. Το βλέπετε και μόνοι σας.  Το να λέμε ότι αυτοί οι παίκτες κάνουνε δεν κάνουνε, δεν κάνουμε καλό γιατί με αυτούς τους παίκτες θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top