“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό”

Μόνο ικανοποιημένος δεν εμφανίστηκε ο Πέτρος Κανακούδης μετά το τέλος του αγώνα δηλώνοντας: «Αν ήμασταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο που υπήρχαν περισσότεροι χώροι …

Ηρακλής

Μόνο ικανοποιημένος δεν εμφανίστηκε ο Πέτρος Κανακούδης μετά το τέλος του αγώνα δηλώνοντας: «Αν ήμασταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο που υπήρχαν περισσότεροι χώροι για την ομάδα, νομίζω θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Το γκολ το οποίο δεχτήκαμε το θεωρώ τυχαίο, μιας και βρήκε σε δυο συμπαίκτες μου τρεις φορές η μπάλα και βρέθηκε μόνος ο αντίπαλος και πέτυχε το γκολ. Θεωρώ ότι για ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον έναν βαθμό, βάσει της απόδοσης που πιάσαμε».

Όταν ρωτήθηκε για τον εάν η μεσοεπιθετική γραμμή του Ηρακλή παρά την ισοπαλία ¨ξεμπλόκαρε¨ με τα δυο γκολ, απάντησε: «Ο κόσμος θέλει να βλέπει τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο ματς με τον Βόλο, αλλά και στο ματς με τις Σέρρες, η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες . Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί ώστε να πηγαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Το πρόβλημα θα ήταν αν η ομάδα δεν δημιουργούσε ευκαιρίες. Η ομάδα δημιουργεί όμως ευκαιρίες. Περισσότερη συγκέντρωση θέλει για να τελειώνουμε τις φάσεις με επιτυχία».

Ο Κανακούδης αναφέρθηκε και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ντέρμπι της πόλης, παίζουμε στην έδρας με τη βοήθεια του κόσμου. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη και εύχομαι να πιάσουμε καλή απόδοση και στο παιχνίδι που έρχεται και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο της ομάδας».


Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top