Χωρίς τους “πέντε”, αλλά με Σολτάνι

Χωρίς πέντε, αλλά με την προσθήκη του Σολτάνι ταξιδεύει για το δύσκολο παιχνίδι της Ξάνθης ο Ηρακλής. Οιι “κυανόλευκοι” είναι, πλέον έτοιμοι για την αναμέτρηση …

Ηρακλής

Χωρίς πέντε, αλλά με την προσθήκη του Σολτάνι ταξιδεύει για το δύσκολο παιχνίδι της Ξάνθης ο Ηρακλής. Οιι “κυανόλευκοι” είναι, πλέον έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, καθώς, μετά το μεσημέρι, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα στην ακριτική πόλη.


Καρλίνιος και Μίρνες Σίσιτς άρχισαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι άρχισε πρόγραμμα γυμναστηρίου, με τον Μανώλη Παπαστεριανό, να συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Και οι τέσσερις δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι, όπως και ο Βικτοράς Γιάκομπ, που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.


Με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, επέλεξε για την αποστολή, τους εξής (19) ποδοσφαιριστές:


Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σζοτ, Μάρα, Ρομάν, Πίτου, Βουτσιάς, Ντάνι, Στάμου, Ηλιάδης, Βέλλιος, Σολτάνι.


Πέρα από τους πέντε, εκτός αποστολής έμεινε ο νεαροί τερματοφύλακες Μέλκας, Γκουτζελάς και ο Σαρακατσάνος, λόγω παρουσίας πολλών στόπερ στην αποστολή. 


Η αποστολή αναχωρεί στις 17:00, με το λεωφορείο της ΠΑΕ, για την Ξάνθη.


Παρόν το Δ.Σ. 


Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής θα βρεθεί αύριο στην Ξάνθη, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, στην αναμέτρησή της με τους ακρίτες. Βεβαίως, οι διοικούντες θα αναλάβουν και την μέριμνα της εξυπηρέτησης των εκδρομέων φίλων του Ηρακλή, για οτιδήποτε χρειαστούν.


“Φορτσάρουν” οι τραυματίες


Πλήρες πρόγραμμα το σαββατοκύριακο για τους τραυματίες του Ηρακλή, καθώς Καρλίνιος, Μίρνες Σίσιτς, Ντάιγκο Κομπαγιάσι και Μανώλης Παπαστεριανός θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους χωρίς ρεπό. Για αυτό το σκοπό δεν ταξιδεύει σήμερα με την αποστολή ο κ. Πέτρος Γκαζάς, ο οποίος θα βρεθεί στην Ξάνθη αύριο, αφότου ολοκληρώσει την επίβλεψη του προγράμματος των τραυματιών, μιας και (τουλάχιστον) οι Κομπαγιάσι, Σίσιτς και Καρλίνιος είναι στον δρόμο της επιστροφής, ενόψει του μεθεπόμενου αγώνα της ομάδας.  


 

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Back to Top