Την Πέμπτη 11/11 η ενημέρωση, λόγω βόλεϊ

H ΠΑΕ Ηρακλής με σημερινή (05/11) ανακοίνωσή της μεταθέτει κατά μία μέρα την ανοικτή ενημέρωση του κόσμου στο Κατσάνειο και θα την πραγματοποιήσει την Πέμπτη …

Ηρακλής

H ΠΑΕ Ηρακλής με σημερινή (05/11) ανακοίνωσή της μεταθέτει κατά μία μέρα την ανοικτή ενημέρωση του κόσμου στο Κατσάνειο και θα την πραγματοποιήσει την Πέμπτη 11/11, στις 20:30. Ο λόγος; Ο αγώνας της ομάδας βόλεϊ την Τετάρτη 10/11 (19:00) στην Μίκρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος θα είναι ο πρώτος τη φετινή περίοδο με την παρουσία κόσμου. Αναλυτικά, η ΠΑΕ εξηγεί την (ορθότατη) απόφασή της:


“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος και στο πλαίσιο αυτού του δόγματος κινείται απαρασάλευτα η Διοίκηση της ΠΑΕ. Η μεγάλη ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας, υπό αντίξοες συνθήκες, βρίσκεται και πάλι στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών και την Τετάρτη 10/11, στο κλειστό της Μίκρας αντιμετωπίζει για τη Volley League τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στις 19:00, για πρώτη φορά με την παρουσία κόσμου τη φετινή περίοδο. Χρέος όλων των Ηρακλειδέων είναι η συμπαράσταση σε αυτόν τον αγώνα και, ως εκ τούτου, η για την ίδια μέρα προγραμματισμένη εκδήλωση ανοικτής ενημέρωσης από την Διοίκηση της ΠΑΕ, στο Κατσάνειο, μετατίθεται.

Η ανοιχτή ενημέρωση στον κόσμο του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την ακριβώς επόμενη μέρα, Πέμπτη 11/11, στις 20:30 στο Κατσάνειο, με την Διοίκηση να περιμένει τα ερωτήματα των Ηρακλειδέων στο fax της ΠΑΕ (2310 478820), μέχρι και την Τετάρτη 10/11, πλέον”
.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top